Tast postnummer for å se pris.
Endre postnummer

Tegl, Leca og Takstein

Velger du container til fastpris for tegl, Leca og takstein har du kun en sum å forholde deg til, uansett hvor mye avfallet i containeren veier. Du finner pris og bestiller her. Containerutleie skal være enkelt!


I denne typen container er det ikke tillatt å kaste avfallet i avfallssekker uavhengig om de er gjennomsiktige eller ikke.

Fastpris på container til tegl, Leca og takstein

  • Inkluderer tegl, Leca og takstein uansett vekten på avfallet
  • Leie av container (utsett i løpet av dag 1, henting senest i løpet av dag 4)
  • Transport, eventuelle bompenger og mva inkludert

Container settes ut mellom klokken 07.00 og 20.00 leveringsdato, og hentes mellom klokken 07.00 og 20.00 hentedato avhengig av åpningstider og ruteplanlegging. Vi kan ikke garantere sen henting, det er med andre ord smart å fylle containeren før hentedato.

Eventuell gateleie vil bli fakturert i ettertid, undersøk med din kommune dersom du ikke har mulighet til å ha containeren på egen eiendom.

Betalingsmetoder Ragn-Sells nettbutikk.

Betal med VIPPS, AfterPay Faktura, VISA eller Mastercard. Med AfterPay Faktura tilbys det 14 dager betalingsfrist for privatpersoner, og 30 dager for boligselskaper og bedrifter.

Tegl, Leca og Takstein (Container 5m3)

Kontakt vårt kundesenter (kundesenter@ragnsells.com) for pristilbud på dette postnummeret.

Henting SmartBag Medium - Tegl, Leca og Takstein

Fleksibel og plasseringsvennlig avfallssekk med knytelokk. Ved henting må SmartBag plasseres maksimalt 5 meter fra vei. Husk at kranbil trenger plass i høyden. Henting av 1 stk medium SmartBag med Tegl, Leca og Takstein, transport og mva er inkludert.
Kontakt vårt kundesenter (kundesenter@ragnsells.com) for pristilbud på dette postnummeret.

Henting SmartBag Liten - Tegl, Leca og Takstein

Fleksibel og plasseringsvennlig avfallssekk med knytelokk. Ved henting må SmartBag plasseres maksimalt 5 meter fra vei. Husk at kranbil trenger plass i høyden. Henting av 1 stk liten SmartBag med Tegl, Leca og Takstein, transport og mva er inkludert.
Kontakt vårt kundesenter (kundesenter@ragnsells.com) for pristilbud på dette postnummeret.

Betalingsmetoder Ragn-Sells nettbutikk.