Gips

Velger du container til fastpris for gips har du kun en sum å forholde deg til, uansett hvor mye avfallet i containeren veier. Du finner pris og bestiller her. Containerutleie skal være enkelt!

I container til gips er det ikke tillatt å kaste avfallet i avfallssekker uavhengig om de er gjennomsiktige eller ikke.

Fastpris på container til gips inkluderer

  • Inkluderer gips uansett vekten på avfallet
  • Leie av container (utsett i løpet av dag 1, henting senest i løpet av dag 4)
  • Transport, eventuelle bompenger og mva

Container settes ut mellom klokken 07.00 og 20.00 leveringsdato, og hentes mellom klokken 07.00 og 20.00 hentedato avhengig av åpningstider og ruteplanlegging. Vi kan ikke garantere sen henting, det er med andre ord smart å fylle containeren før hentedato.

Gateleie vil bli fakturert i ettertid, undersøk med din kommune dersom du ikke har mulighet til å ha containeren på egen eiendom.

Finner du ikke det du leter etter ta kontakt med oss på chat, telefon eller e-post.

Se åpningstider her

Betalingsløsnigner, VISA, VIPPS, Mastercard, AfterPay

Betal med VIPPS, AfterPay Faktura, VISA eller Mastercard. Med AfterPay Faktura tilbys det 14 dager betalingsfrist for privatpersoner, og 30 dager for boligselskaper og bedrifter.

Filtrer og sorter

Filtrer på container og avfalltype

Filter:
Sortering:

Filtrer og sorter

Material
Utstyr:
Sorter:

Gips (Container 10m3)

10m3 container passer bra til gips, og er den mest populære containertypen.
kr 5 320.00 inkl. mva

Gips (Container 20m3)

Denne typen container brukes blant annet til gips i forbindelse med større oppussingsprosjekter m.m. Utsett og henting foregår mellom 07.00 og 20.00, vi kan som regel ikke garantere tidspunkt.
kr 9 615.00 inkl. mva

Henting SmartBag Liten - Gips

Fleksibel og plasseringsvennlig avfallssekk med knytelokk. Ved henting må SmartBag plasseres maksimalt 5 meter fra vei. Husk at kranbil trenger plass i høyden. Henting av 1 stk liten SmartBag med gips, transport og mva er inkludert.
kr 1 535.00 inkl. mva

Henting SmartBag Medium - Gips

Fleksibel og plasseringsvennlig avfallssekk med knytelokk. Ved henting må SmartBag plasseres maksimalt 5 meter fra vei. Husk at kranbil trenger plass i høyden. Henting av 1 stk medium SmartBag med gips, transport og mva er inkludert.
kr 1 660.00 inkl. mva

Henting SmartBag Stor - Gips

Fleksibel og plasseringsvennlig avfallssekk med knytelokk. Ved henting må SmartBag plasseres maksimalt 5 meter fra vei. Husk at kranbil trenger plass i høyden. Henting av 1 stk stor SmartBag med gips, transport og mva er inkludert.
kr 1 785.00 inkl. mva
Betalingsløsnigner, VISA, VIPPS, Mastercard, AfterPay