Isolasjon

Velger du container til fastpris for isolasjon har du kun en sum å forholde deg til, uansett hvor mye avfallet i containeren veier. Du finner pris og bestiller her. Containerutleie skal være enkelt!

I container til isolasjon er det ikke tillatt å kaste avfallet i avfallssekker uavhengig om de er gjennomsiktige eller ikke.

Fastpris på container til isolasjon inkluderer

  • Inkluderer isolasjon uansett vekten på avfallet
  • Leie av container (utsett i løpet av dag 1, henting senest i løpet av dag 4)
  • Transport, eventuelle bompenger og mva

Container settes ut mellom klokken 07.00 og 20.00 leveringsdato, og hentes mellom klokken 07.00 og 20.00 hentedato avhengig av åpningstider og ruteplanlegging. Vi kan ikke garantere sen henting, det er med andre ord smart å fylle containeren før hentedato.

Eventuell gateleie vil bli fakturert i ettertid, undersøk med din kommune dersom du ikke har mulighet til å ha containeren på egen eiendom.

Finner du ikke det du leter etter ta kontakt med oss på chat, telefon eller e-post.

Se åpningstider her

Betalingsløsnigner, VISA, VIPPS, Mastercard, AfterPay

Betal med VIPPS, AfterPay Faktura, VISA eller Mastercard. Med AfterPay Faktura tilbys det 14 dager betalingsfrist for privatpersoner, og 30 dager for boligselskaper og bedrifter.

Filtrer og sorter

Filtrer på container og avfalltype

Filter:
Sortering:

Filtrer og sorter

Material
Utstyr:
Sorter:

Henting SmartBag Liten - Isolasjon

Fleksibel og plasseringsvennlig avfallssekk med knytelokk. Ved henting må SmartBag plasseres maksimalt 5 meter fra vei. Husk at kranbil trenger plass i høyden. Henting av 1 stk liten SmartBag med isolasjon, transport og mva er inkludert.
kr 1 275.00 inkl. mva

Henting SmartBag Medium - Isolasjon

Fleksibel og plasseringsvennlig avfallssekk med knytelokk. Ved henting må SmartBag plasseres maksimalt 5 meter fra vei. Husk at kranbil trenger plass i høyden. Henting av 1 stk medium SmartBag med isolasjon, transport og mva er inkludert.
kr 1 400.00 inkl. mva

Henting SmartBag Stor - Isolasjon

Fleksibel og plasseringsvennlig avfallssekk med knytelokk. Ved henting må SmartBag plasseres maksimalt 5 meter fra vei. Husk at kranbil trenger plass i høyden. Henting av 1 stk stor SmartBag med isolasjon, transport og mva er inkludert.
kr 1 525.00 inkl. mva

Isolasjon (Container 10m3)

10m3 container passer bra til isolasjon, og er den mest populære containertypen.
kr 2 775.00 inkl. mva

Isolasjon (Container 20m3)

Denne typen container brukes blant annet til større oppussingsprosjekter m.m. Utsett og henting foregår mellom 07.00 og 20.00, vi kan som regel ikke garantere tidspunkt.
kr 4 305.00 inkl. mva
Betalingsløsnigner, VISA, VIPPS, Mastercard, AfterPay