Hageavfall

Skal du rydde i hagen eller ha dugnad i nabolaget? 

Velger du container til fastpris for hageavfall har du kun en sum å forholde deg til, uansett hvor mye avfallet i containeren veier. Du finner pris og bestiller her. Containerutleie skal være enkelt!

I container til hageavfall er det ikke tillatt å kaste avfallet i avfallssekker uavhengig om de er gjennomsiktige eller ikke.

Fastpris på container til hageavfall inkluderer

  • Inkluderer hageavfall uansett vekten på avfallet
  • Leie av container (utsett i løpet av dag 1, henting senest i løpet av dag 4)
  • Transport, eventuelle bompenger og mva

Container settes ut mellom klokken 07.00 og 20.00 leveringsdato, og hentes mellom klokken 07.00 og 20.00 hentedato avhengig av åpningstider og ruteplanlegging. Vi kan ikke garantere sen henting, det er med andre ord smart å fylle containeren før hentedato.

Gateleie vil bli fakturert i ettertid, undersøk med din kommune dersom du ikke har mulighet til å ha containeren på egen eiendom.

Finner du ikke det du leter etter ta kontakt med oss på chat, telefon eller e-post.

Se åpningstider her

Betalingsløsnigner, VISA, VIPPS, Mastercard, AfterPay

Betal med VIPPS, AfterPay Faktura, VISA eller Mastercard. Med AfterPay Faktura tilbys det 14 dager betalingsfrist for privatpersoner, og 30 dager for boligselskaper og bedrifter.

Filtrer og sorter

Filtrer på container og avfalltype

Filter:
Sortering:

Filtrer og sorter

Material
Utstyr:
Sorter:

Hageavfall (Container 10m3)

10m3 container passer bra til hageavfall, og er den mest populære containertypen.
kr 4 875.00 inkl. mva

Hageavfall (Container 20m3)

Denne typen container brukes blant annet av borettslag og sameier, til større dugnader for hageavfall. Utsett og henting foregår mellom 07.00 og 20.00, vi kan som regel ikke garantere tidspunkt.
kr 8 495.00 inkl. mva

Henting SmartBag Liten - Hageavfall

Fleksibel og plasseringsvennlig avfallssekk med knytelokk. Ved henting må SmartBag plasseres maksimalt 5 meter fra vei. Husk at kranbil trenger plass i høyden. Henting av 1 stk liten SmartBag med hageavfall, transport og mva er inkludert.
kr 2 045.00 inkl. mva

Henting SmartBag Medium - Hageavfall

Fleksibel og plasseringsvennlig avfallssekk med knytelokk. Ved henting må SmartBag plasseres maksimalt 5 meter fra vei. Husk at kranbil trenger plass i høyden. Henting av 1 stk medium SmartBag med hageavfall, transport og mva er inkludert.
kr 2 170.00 inkl. mva

Henting SmartBag Stor - Hageavfall

Fleksibel og plasseringsvennlig avfallssekk med knytelokk. Ved henting må SmartBag plasseres maksimalt 5 meter fra vei. Husk at kranbil trenger plass i høyden. Henting av 1 stk stor SmartBag med hageavfall, transport og mva er inkludert.
kr 2 295.00 inkl. mva
Betalingsløsnigner, VISA, VIPPS, Mastercard, AfterPay