Beskrivelse
Sortering
Spesifikasjoner

Beskrivelse

Fastpris gjelder i inntil 4 dager, med utsett  dag 1 og henting dag 4. Dersom du ønsker å bestille container for flere dager enn det som er mulig her i nettbutikken, kontakt vårt kundesenter for bestilling. Utsett og henting foregår mellom 07.00 og 20.00. Vi kan ikke garantere sen henting, det er med andre ord smart å fylle containeren før hentedato.

Bruksområde: Gips

Ved feilsortering vil det bli belastet et sorteringstillegg.

Containerutleie - viktig informasjon

Denne containertypen kjøres ut med liftbil, se bilde av liftbil her (åpnes i ny fane). Bilen trenger 10 meter for å sette fra seg containeren. Bredde på eventuelle porter/passasjer må være minst 3 meter, og takhøyde minst 4 meter. Vår sjåfør har rett til å unngå plassering av container på et sted som kan medføre skade på bil eller din eiendom. Utsett og henting foregår mellom 07.00 og 20.00 på valgte datoer for levering og henting, vi kan ikke garantere tidspunkt. Det er med andre ord smart å fylle containeren før hentedato.

Et godt argument for å velge container til fastpris fra Ragn-Sells er at du får en sum til å forholde deg til uavhengig av hvor mye avfallet i containeren veier. Hvis ikke containeren er overfull eller inneholder feilsortert materiale, får du ingen overraskelser.

Hvordan unngå sorteringstillegg?

  • Pass på at containeren ikke fylles over kanten
  • Kildesorter i henhold til vår sorteringsveileder for gips

Sortering

Ja takk
  • Ren gips
  • Gips belagt med strie, tapet og maling
  • Kroker, skruer, spiker o.l. kan sitte på gipsen
Nei takk
  • Gips belagt med fliser
  • Andre typer avfall

Produktinformasjon

Volum10m3
Utvendige mål (LxBxH)352 cm X 196 cm X 180 cm
LåsbarNei
Betalingsløsnigner, VISA, VIPPS, Mastercard, AfterPay