Tast postnummer for å se pris.

Gummigranulat

Bestill gummigranulat til etterfyll av din kunstgressbane her. SBR gummigranulat er det mest brukte granulatet på markedet, og blir produsert av resirkulerte bildekk på vår fabrikk i Sverige.

Bestilling av gummigranulat til kunstgressbaner og faktura

Dersom du velger AfterPay faktura vil du i etterkant motta fakturaen på e-post, registrert på idrettslagets organisasjonsnummer.

Ragn-Sells tilbyr fastpris levert på deres adresse. Under bestilling er det viktig at du oppgi kontaktperson og telefonnummer til leveransestedet, slik at vi kan ta kontakt før levering. Vi gjør oppmerksom på at du selv må stille med nødvendig utstyr for å losse bilen ved ankomst, fordi transportøren i de fleste tilfeller ikke har kran på bilen.

Her i nettbutikken kan du bestille 3, 6 eller 9 sekker, prisene som vises er inkludert mva. Ønsker du et annet volum enn de alternativene som er satt opp ta kontakt med oss på e-post dekkretur@ragnsells.com.

Henting av brukt gummigranulat

Vi kan hente brukt gummigranulat for deg, her finnes flere muligheter som bruk av vakuumsuger eller avfallssekker avhengig av volum. Send en e-post til kundesenter@ragnsells.no for å få vite mer og bestille henting.

> Last ned teknisk datablad for vårt gummigranulat

Betalingsmetoder Ragn-Sells nettbutikk.

Betal med VIPPS, AfterPay Faktura, VISA eller Mastercard. Få faktura først, betal om 14 dager med AfterPay Faktura.

Gummigranulat, 3 sekker

Her kan du bestille tre sekker medium gummigranulat (1-2,8mm) for påfyll til kunstgressbaner, transport og mva er inkludert.
---
kr 14 678 inkl. mva

Gummigranulat, 6 sekker

Her kan du bestille seks sekker medium gummigranulat (1-2,8mm) for påfyll til kunstgressbaner, transport og mva er inkludert.
---
kr 29 355 inkl. mva

Gummigranulat, 9 sekker

Her kan du bestille ni sekker medium gummigranulat (1-2,8mm) for påfyll til kunstgressbaner, transport og mva er inkludert.
---
kr 42 908 inkl. mva

Betalingsmetoder Ragn-Sells nettbutikk.

Hei på deg! Hva kan jeg hjelpe deg med?